Skip to content

Bootcamp in Groningen

Bootcamp

Samen sporten in de buitenlucht

Ben je graag buiten of sport je graag in de buitenlucht? Dan is onze bootcamp echt iets voor jou! Tijdens onze bootcamp ga je samen met één van onze trainers en andere fanatiekelingen naar buiten om in groepsverband op verschillende locaties in de binnenstad van Groningen te sporten.

De ideale workout onder professionele begeleiding

Breng je lichaam op een hoger niveau door een combinatie van cardio- en krachttraining in de open lucht. Onze trainers zorgen ervoor dat onze bootcamp in Groningen telkens weer een unieke sportieve ervaring is. Door samen te sporten en samen te werken zorgen we bovendien ook voor een gezellige sfeer.

Elke week afwisselende trainingen met een leuke groep deelnemers die samen willen werken om elkaar aan hun doelstellingen te helpen. Of je nu een beginnende of ervaren sporter bent, bootcamp is geschikt voor iedereen en van elk niveau.

Buiten trainen
Bootcamp
Doe een keertje mee!

Lijkt bootcamp iets voor jou? Kom gerust eens langs om kennis te maken met onze trainers of om een keer gratis mee te doen. We geven elke week twee bootcamps, waarbij we van locatie wisselen om elke training uniek te houden.

Onze bootcamp is gratis voor leden, maar ook niet-leden kunnen meedoen en een strippenkaart afnemen.

Direct inschrijven

Wil je graag nog aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op, of kom gerust eens langs om kennis te maken. Is alles je al duidelijk en wil je direct van start gaan met je sportieve doelen? Je kunt je bij ons aan de fitnessbalie inschrijven, maar ook gemakkelijk online!

× App ons via WhatsApp