Personal Training

Iedereen heeft een eigen reden om te sporten; of het nu gaat om afvallen, ontspanning, vitaler worden of een betere conditie opbouwen. U wilt op een efficiënte en verantwoorde manier uw doel bereiken. Goede en professionele begeleiding hierin is van groot belang.

Personal training, de must have voor iedere sporter met een specifiek trainingsdoel(en) en/of voor de sporter die belang heeft bij één op één begeleiding. Samen met de personal trainer haal jij het maximale uit de trainingen. Door middel van een persoonlijk trainingsschema en deskundige begeleiding zal de personal trainer jou helpen met het behalen van jouw specifieke doelen. Wil jij aan de slag met een personal trainer? Neem dan contact op met Health Club Groningen en vraag naar wat onze personal trainer voor jou kan betekenen. Hiernaast gaan we ook starten met het aanbieden van groepstrainingen.

Referenties:

Lucas
Sinds een jaar train ik bij Health Club Groningen. Een bevriende fysiotherapeut tipte mij over de sportschool en ik heb er nog geen dag spijt van. Mijn werk gaat niet gepaard met veel beweging dus daar moet ik het niet van hebben. Fysiek gezond zijn is voor mij erg belangrijk en ik kwam daar zelf niet verder mee. Vanaf dag 1 zijn de personal trainers van Health Club Groningen op een professionele, gedreven en innovatieve wijze met mij aan de slag gegaan. Ik ben erg tevreden met het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald. Voordat ik begon met trainen had ik last van een verhoogde bloeddruk en een te hoog vetpercentage. Nu heb ik daar helemaal geen last meer van. Sterker nog, mijn lijf is op alle fronten verbeterd en ik voel me geweldig!

Mark
Ik ben Mark, 29 jaar en woon sinds 4 jaar samen met mijn vriendin in Groningen. Ik ben werkzaam in de hotelsector. Ik heb tien jaar lang niks aan sport gedaan maar ben onlangs begonnen met fitness en personal training. In het verleden heb ik atletiek beoefend en heb ik wel eens een poging gedaan om te fitnessen, maar daar bleef het bij.
Ik ben bij Health Club Groningen gekomen via Ben, een jongen die hier ook traint. Hij vertelde mij dat hij, net als ik, geen discipline had om te trainen. Glenn, een van de personal trainers daar, zette hem aan het werk op een leuke manier. Toen dacht ik: Laat ik dat ook eens gaan proberen!
Sinds begin februari train ik vijf keer in de week bij Health Club Groningen. Twee keer met een personal trainer en drie keer zelf. Behoorlijk intensief, maar bovenal erg leuk en uitdagend! Ik vind het heel prettig en plezierig trainen bij de club. Niet alleen omdat er geen stereotype `fitnessjunkies` rondlopen op de club, maar vooral vanwege de persoonlijke aanpak van de trainers. Daardoor voel je je echt welkom. Health Club Groningen vind ik een professioneel bedrijf en dat zie je aan alles. Dat klinkt overdreven, maar het is bijvoorbeeld te zien aan de beveiliging van het pand, de douches, lockers, hygiëne en aan de onderhoud van de apparatuur. Het niveau ligt hier hoog en dat is te zien!
De trainers zijn vaktechnisch er goed, en dat vind ik heel erg prettig. Er wordt specifiek gekeken naar je situatie en je persoonlijk doel, maar er wordt ook rekening gehouden met je zwaktes. De trainers houden rekening met wat fysiek wel en niet mogelijk is. Zelf heb ik bijvoorbeeld last van mijn knie en daar wordt tijdens de training rekening mee gehouden.
Mijn trainingsdoel is niet heel extreem, maar wat ik belangrijk vind is balans, iets wat ik in de afgelopen tien jaar niet heb gehad. Ik hou van een bourgondisch leven. Wijn is bijvoorbeeld mijn passie, en ook mijn vakgebied. Dus ik ben daar altijd mee bezig. Ik zou het fijn vinden om een paar kilo’s af te vallen, om wat in vorm te komen en voornamelijk om me fit te voelen: Balans krijgen in sport, voeding en rust. Daarnaast wil ik lekker kunnen genieten van het leven. Dat betekent voor mij dus niet alleen maar droge crackers eten!
Momenteel ben ik erg tevreden over mijn progressie. Het gaat zelfs boven verwachting goed. Ik ben inmiddels negen kilo afgevallen in vijf weken tijd. Dit komt vooral doordat ik gestimuleerd, gesteund en geadviseerd wordt door de trainers. Er wordt regelmatig gevraagd hoe het gaat, waar ik moeite mee heb of wat juist goed gaat. Ik ben alleen maar blij. Ga zo door jongens!

Desiree
Ik ben ongeveer een jaar terug bekend geraakt met Health Club Groningen. In eerste instantie via de fysiotherapie, wegens stevige rugklachten, maar in het vervolgtraject ook met de daaraan verbonden sportschool. Juist deze combinatie zag ik vanaf binnenkomst als kans om toch nog ooit eens ‘sportief’ te worden. Ondertussen is met vallen en opstaan mijn lichamelijke conditie enorm vooruitgegaan, met een rechte soepele rug als resultaat. Ik dacht bovendien deze week voor het eerst: ‘ik heb zowaar zin om naar de sportschool te gaan’.
Ik ben begonnen bij de fysiotherapeut. Met oneindig geduld en altijd goed gehumeurd is hij aan de slag gegaan om al mijn spierknopen los te maken zodat de wervels in mijn rug recht bleven staan. Dit in combinatie met een degelijk pakket oefeningen die ik trouw iedere dag thuis deed. Onder supervisie van hem deed ik mijn eerste schreden in de sportschool, alleen het 'standaard trainen’ zoals op de toestellen, bleek voor mij te hoog gegrepen. Op advies van hem werd me een Personal Trainer bij hen geadviseerd die meer kennis in huis had op dit vlak.
Samen met Erik, die uiteindelijk mijn trainer werd, is er een aanpak voor me op maat gemaakt om bepaalde spiergroepen op de toestellen sterker te maken. Het zo gericht leren trainen van aparte spieren deed ik in combinatie met het gelijktijdig trainen van spieren via ‘functional training’ (het trainen juist zonder toestellen). Bijvoorbeeld via de TRX Suspension trainer. Mijn conditie verbeterde ik via de loopband.
Bij de start bleek dat Erik en ik de gezamenlijke interesse voor het ‘foamrollen’ deelden. Het allereerste wat hij mij geleerd heeft, is hoe je met deze roller spieren soepel kunt krijgen en houden om spierknopen tegen te gaan. Ideaal om thuis te doen! Deze aanpak wordt ook steeds meer gebruikt door topsporters hoorde ik. Erik is iemand die op verschillende manieren op zoek is naar hoe hij je grenzen kan verleggen. Hij ziet als trainer mensen met diverse fitheidsniveaus en hij weet ze allemaal te motiveren.
Health Club Groningen is een supergezellige sportschool waar drie Personal Trainers voor je klaar staan. Ideaal als je houdt van een luxe ogende, kleinschalige omgeving waar ze ook nog eens een verrukkelijke cappuccino aanbieden!

Kwaliteit
Progressie
Persoonlijk
   
PT

Onze personal trainers: Glenn, Yorick en Erik


Neem contact met ons op

Ga naar contact
Onderdeel van Wagenmakers healthcare