Voorzieningen

Goed uitgeruste fitnessruimte:

Health Club Groningen is onderdeel van Wagenmakers Healthcare. Het is een gloednieuw en ruim fitnesscentrum aan de Bloemsingel te Groningen. Wij bieden onze leden exclusieve fitness en nemen daarom een beperkt aantal leden aan. Bij ons kunt u fitnessen in een ruime, rustige en schone ruimte waar altijd een deskundige aanwezig is.

Fitness attributen:

Naast onze apparaten kunt u voor kracht en conditie training gebruik maken van diverse andere fitnessattributen, hiermee kunt u alle spieren in uw lichaam trainen. Health Club Groningen is onder andere voorzien van barbells, dumbells, kettlebells en medicine ballen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u hierbij te helpen.

Kleedkamers:

U kunt bij Health Club Groningen gebruik maken van luxe kleedkamers die zijn voorzien van electronische kluisjes die u kunt openen en sluiten met uw persoonlijke TechnoGym wellnesskey. U kunt bovendien gebruik maken van douches waar zowel douchegel als shampoo aanwezig zijn.

All-in

Het gebruik van gefilterd water, Qwin vitamine sportdrank, koffie en thee is voor alle leden inbegrepen bij het lidmaatschap.

Tanita Body Composition Monitor

Bij Health Club Groningen werken we met de Tanita MC-780MA Body composition Monitor, een apparaat dat in staat om een directe analyse te maken van de gezondheid en het fitness niveau van een gebruiker, en veranderingen hierin bij te houden. De M-C780MA is geschikt voor medisch gebruik (MDD, klasse III). Een volledige analyse van uw lichaamssamenstelling duurt bij de MC-780MA minder dan 20 seconden. De resultaten van de meting krijgt u gedetailleerd en gesegmenteerd op het dual LED display te zien en worden bovendien automatisch opgeslagen in het My Wellness System van Technogym dat u in kunt zien via een app op uw telefoon of op uw computer. Zo kunt u uw progressie altijd inzien!

Sportmassage

Exclusief voor leden van Health Club Groningen bieden we een sportmassage van 25 minuten aan tegen gereduceerd tarief. Deze massage kost normaal 35 euro maar is voor onze leden slechts 25 euro!

Dus hebt u wat spierpijn na het trainen óf een wedstrijd in het vooruitzicht, boek dan deze massage. Reserveren kan bij een medewerker aan de fitnessbalie. U kunt deze massage boeken zo vaak als u wilt!


Neem contact met ons op

Ga naar contact
Onderdeel van Wagenmakers healthcare